Cantico brengt een volledig nieuw programma "Cantico up close". Het wordt een intiem concert op het podium van de Pit. We brengen barbershop, moderne en pop-muziek.

Op zaterdag en zondag 24-25 maart brengt Cantico een gloednieuw programma, dat de naam “Cantico up close” meekreeg. Cantico, sinds de koortoernooien van 2016 geklasseerd in Uitmuntendheid, zingt een intiem programma met barbershop, rustige en up-tempo moderne muziek en enkele popsongs.

Na enkele samenwerkingen met andere (muziek-)verenigingen, is dit ons eerste avondvullend programma dat we solo brengen sinds onze klassering in Uitmuntendheid op de provinciale koortoernooien van 2016 in Gent. Op een brainstormsessie kwam het idee van “Barbershop” naar voor: een close-harmony zangvorm uit de Verenigde Staten, geschreven voor en uitgevoerd door vier gelijke stemmen. Als gemengd koor, passen we hier uiteraard een mouw aan. De barbershop nummertjes zijn typisch heel kort en lopen als rode draad door dit concert.

Het programma wordt driemaal uitgevoerd in de knusse setting van het podium van de Pit: zaterdag 24/3 om 20u en zondag 25/3 om 14u30 en 19u. Kaarten kosten 12€ en zijn te bestellen via de leden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uitvoering van zaterdagavond is ondertussen uitverkocht. Er zijn nog plaatsen voor de uitvoeringen van zondagmiddag en -avond!

Cantico Newsflash

Cantico up close: zaterdag uitverkocht!

De uitvoering van "Cantico up close" van zaterdag 24 maart is uitverkocht!

Er zijn wel nog plaatsen op zondagmiddag (14u30) en zondagavond (19u). Je kan kaarten verkrijgen bij de leden of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Cantico Agenda

Cantico log-in