Op zaterdag 4 maart 2017 bracht Cantico samen met de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Lebbeke en Belside uit Denderbelle een concert in De Biekorf in Lebbeke.

Drie muziekverenigingen uit onze uithoek van Oost-Vlaanderen zetten hun schouders onder een gemeenschappelijk project.

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Lebbeke brengt elk jaar een concert waarop ze een muzikale gast uitnodigen om mee te musiceren. In 2017 brachten Cantico en het gemengd koor Belside uit Denderbelle samen met de harmonie een bruisend programma met enkele pareltjes uit het film- en musical genre, speciaal gearrangeerd voor koor en harmonieorkest.

Het publiek kreeg de kans om ons aan het werk te zien op zaterdag 4 maart 2017 in de Biekorf in Lebbeke. Die avond verzorgde de harmonie het eerste deel en lieten we alle remmen los met beide koren en de harmonie in het tweede deel.

Via de familie van Stef en Marie-Christine kregen we de video-opnames in handen. Je vindt ze hier.

 

Cantico Newsflash

Cantico up close: video beschikbaar

Op zaterdag en zondag 24 en 25 maart 2018 bracht Cantico een volledig nieuw programma "Cantico up close" in de Pit in Buggenhout.

De uitvoering van zondagavond werd gefilmd en gemonteerd en is beschikbaar via deze link: Cantico up close - video (25/03/2018)

Cantico Agenda

Cantico log-in